Bloggers’ Lan Party v3

In Uncategorized by George3 Comments

ce, cine, cum a fost?

Spotter-ul nostru a reperat un tanc inamic.. aștept să intre în raza vizuală, ca să-l ating. Din păcate, primul proiectil ricoșează. Al doilea, la fel. Probabil din cauză că sunt prea n00b. De tras trag atunci când ținta e verde, la șenile sau în spate. Mai mult, aștept ca cercul de auto aim să se micșoreze. Dar tot fără un rezultat concret.. se pare că mai trebuie să exersez.

Aveam emoții la început deoarece știam că participanții de data trecută s-au pus pe jucat World of Tanks serios, iar eu instalasem jocul cu o zi înainte. Mi-a părut bine că nu am fost singurul în situația asta și că a fost mai fun decât mă așteptam; a ajutat enorm și voucher-ul primit care mi-a permis să intru în rând cu lumea cumpărându-mi un tanc de Tier VI.

După câteva ore de World of Tanks, am jucat puțin Grid 2 după care am trecut pe Quake Online. Cu puțină baftă am reușit să iau locul I la Quake și să plec cu un Xbox 360 din partea PcGarage. S-au mai tras la sorți trei monitoare din partea ClickShop, iar fiecare participant a primit un pachețel de la Bitdefender. Mai multe despre premii pe blogul lui Toma.

Legat de organizare, jos pălăria! Mâncare bună și destulă, locație modernă (Romtelecom Training Arena), iar birourile aveau dedesubt lăcașuri pentru cable management. Ce-i drept, mă așteptam la net mai bun (Gigabit, măcar) de la Romtelecom (care vorba aia, e printre cei mai mari ISP de la noi din țară), dar a trebuit să ne mulțumim și cu wireless-ul. Am avut și puține emoții când a ieșit fum din priza în care era PC-ul meu, dar până la urmă nu a fost nimic serios.

Per total a fost o experiență tare. Sper să pot să particip și la ediția următoare. Până atunci, la tancuri!

BloggersLANParty

Photo by Zdeto

GeorgeBloggers’ Lan Party v3

Comments

  1. Pingback: Off, a fost si Blogger Lan Party editia a 3-a | Refu Blog

Leave a Comment