Excursie Vatra Dornei

In Uncategorized by GeorgeLeave a Comment

Weekendul trecut am fost la Vatra Dornei.. cu colegii. A fost prima excursie făcută cu clasa și a ieșit destul de bine.

Vremea a fost perfectă. Am mers cu trenul (personal.. 3 ore, mda..) de la Suceava și când am ajuns ningea liniștit, fulgii fiind puși în evidență de luminile de pe stradă.. era atmosfera aceea perfectă de iarnă, peste care nu dai foarte des. Ne-a luat ceva timp până să găsim cabana, dar într-un final am ajuns cu bine la Casa Alberto. Vila a fost pe placul tuturor (camerele au fost curate, căldură a fost din plin); eu oricum nu merg într-o excursie cu colegii pentru lux, ci pentru amuzament.
Mi-a plăcut în mod deosebit panorama ce se vedea de pe balcon:


Era să uit să-i menționez pe cei care au fost în excursie: Simona, Betty, Sabina cu prietenul ei, Florin M., Alex H. Mai târziu au ajuns Florin H., Alin și profa de engleză (Diana Socoliuc) cu prietenul ei.
Prima seară a fost de acomodare. Ne-am instalat, am ieșit la o pizza, după care ne-am întors la cabană și am jucat Bolț. Simona și Alex s-au făcut praf. Am observat o toleranță nemaiîntâlnită din partea lui Florin M., așa-zisul Mănel (cred că deține recordul pe clasă, dacă nu pe școală la băut bere). Am ascultat muzică și ne-am simțit bine.
A doua zi am fost cu telescaunul și pe pârtie, iar în ultima zi am făcut mărțișoare din materialele aduse de profa de engleză.
Câteva poze:

A fost o excursie reușită, cu toate că unii mai puteau lăsa de la ei câte puțin. La cât mai multe!

GeorgeExcursie Vatra Dornei

Leave a Comment