Subtitrari House M.D.

In Uncategorized by George130 Comments

Nu le-am găsit nicăieri toate la un loc, aşa că le pun aici. Nu că aş avea nevoie de ele (ştiu engleza bine), dar poate altcuiva îi trebuie. Le-am aranjat şi le-am numit după episoade. Am pus şi un .nfo în arhivă ca să vezi cu care release-uri se potrivesc. În arhivă sunt subtitrări pentru toate sezoanele (1-5). Mulţumiri celor care au realizat aceste subtitrări. Baftă la download!

Sezon 1: Complet
Sezon 2: Complet
Sezon 3: Complet
Sezon 4: Complet
Sezon 5: Complet
Sezon 6: 1-10

Ultima actualizare: 17.02.2010

Download: Subtitrări House M.D. în limba română

GeorgeSubtitrari House M.D.

Comments

 1. Rappin

  buna treaba, multa lume savureaza acest film datorita efortului tau. completeaza si aceste goluri care au mai ramas la sezoanele 3 si 4 :D
  multumesc anticipat!

 2. zambila

  felicitari pentru efort si timpul petrecut pentru subs. mai sunt de corectat termeni medicali (si poate explicati).

 3. Marius

  Esti un adevarat! Multa lume cauta in disperare subtitrari si le gaseste doar pe bucati! O sa recomand site-ul tuturor!

 4. Cristian Dan

  Super!!!!! Dar eu am o mica problema. Am coborat de pe torente seria 3 si e cu 25.000 fps. Traducerile se pare ca sunt pt 23.976. Stie cineva sau ma poate ajuta unde sa gasesc pt 25.000? MERCI

 5. doru

  “Subtitle Workshop” rezolva problemela cu sincronizarea, transformarea, editarea si alte d’astea la orice subtitrare.
  mic, gratis, simlu lucrat cu el. Nu e reclama, am gasit trimitere la el in o revista si de atunci pot sincroniza orice subtitrare pentru orice versiune a filmului.
  hints
  clik pe prima subtitrare
  ctrl+1 la prima fraza
  clik pe ultima subtitrare
  ctrl+2 la ultima fraza
  save …. si gata

 6. cata

  deci ca sa vezi ca mai exista si oameni hmm….de treaba…;)…merci mult de efortul depus..ai scapat multa lume de a cauta…:D

 7. Cristian Dan

  Merci pt informatie. Eu folosesc pt redare KMPlayer si sunt f multumit de el. Nu am gasit fisier video pe care sa nu-l deschida pina acum, fara a mai avea nevoie de alte codecuri instalate. Meniu este in limba romana are si optiune pt informatii despre fisierul pe care il ruleaza. Am coborat House de pe torente, imi spune ca e cu 25.000 fps am incercat sa convertesc subtitrarile si se pare ca tot ramane in urma. Specific ca KMPlayer are si posibiliate de sincronizare. Ce credeti ca este de facut?
  O zi buna la toata lumea!

 8. anca

  daca nu te superi ai putea sa mai faci niste traduceri pentru house md
  eu le am in engleza si ma cam chinui sa le descifrez
  daca nu te deranjeaza spune-mi te rog unde pot sa le trimit
  multumesc anticipat

 9. BUBBLEGIRL

  ammm…am si eu o rugaminte…sau mai bine zis o intrebare…stie cinewva pe unde ash putea gasi subtitrari pt sezonul 3 din Bones??? si ms mult pt subtitrarile de la House…o munca de admirat :)

 10. Toni

  Credeam ca o sa ajung sa vad Sez3 pe engleza. Nu mai credeam ca gasesc o sub. pentru el . Am navigat tot internetu =)). 10x G .

 11. Mina

  Apreciez efortul depus , dar totusi imi puteti recomanda un program cu care as putea vedea si subtitrarea?Din ce am eu la niciunul nu recunoaste subtitrarea ..

 12. POL

  La sezonul 5 eu am gasit 24 episoade! si vad ca u ai sub numai pana la 18. Poti sa mai completezi, pls?

 13. MehmetAnal

  “ms,ca nu prea inteleg termenii medicali”
  recunoasteti ca 80%nu intelegeti engleza in genral

 14. the_napster

  Thx !! Sper ca aceste subtitrari sa rezolve problemele care le aveam cu sezonul 3. Trebuia sa pun delay de aprox 5-6 secunde ca sa-mi mearga cat de cat bine. Multumesc inca o data :)

 15. Shark

  E meserias serialul.. pacat ca a trebuit s iasa House “olog” cum zice el..putzin merge fara baston… dar oricum.. mersii mult pt efortul depus! keep on with the good stuff man! ;)

 16. Shark

  George frate am o intrebare… la sezonul 3 si 4.. ca numai pana akolo am ajuns cu vizionatul.. la un moment dat ramane subtitrarea in urma sunetului… si iasa f aiurea! oare de ce? si nu gasesc alte sub’s.. tot alea de la @mass ma potzi ajuta.. pls!

 17. ana

  Brao esti cel mai tare sunt mare fana al acestui serial chiar urmaresc reluarea pe tvr 1 .Felicitari

Leave a Comment